Geen producten (0)
Geen producten (0)

Robstep X1 Opvouwbare elektrische fiets.

€ 900,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Ophalen
Specificaties
Productcode X1-blue
Netto gewicht 17,00 Kg
Bruto gewicht 19,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 123 x 60 x 75 cm
Omschrijving

De Robstep X1 is een Demo Model geweest op de beurs in Hong-Kong. De Robstep X1 is een aantal keer gebruikt om van huis naar werk te komen en heeft dus een paar kilometers gereden. Echter zit er geen schade aan en is alles orgineel en ziet de robstep er nog net als nieuw uit. LET OP: DE ROBSTEP KAN NIET WORDEN VERSTUURD, MAAR KAN ALLEEN WORDEN AFGEHAALD.

De Robstep X1 is een sportief en licht ontworpen e-bike, waar je snelheden van maximaal 20 km/u mee haalt. De oplaadbare batterijen, waar de e-bike op werkt, hebben een relatief korte oplaadtijd van 3 uren en kunnen, volledig opgeladen, tot wel 20 kilometers meegaan. De Robstep X1 is verder voorzien van smart display panel, die een overzicht geeft van het aantal afgelegde kilometers en de batterij. Hierdoor heb je tijdig door, wanneer de batterij weer aan de oplader moet.

Een andere, praktische eigenschap van de Robstep X1, is dat deze e-bike makkelijk op te vouwen is, waardoor hij eenvoudig in de kofferbak of in een hoekje thuis, past. Het lichte ontwerp (de Robstep X1 weegt nog net 17 kilo) maakt, dat je hem ook makkelijk kunt dragen. Verder beschikt deze e-bike over geavanceerde disc – brake system technologie, welke ervoor zorgt, dat het remmen tijdig en veilig geschiedt. Om ervoor te zorgen dat de rijder ook in de avonduren veilig over de weg kan, is de Robstep X1 voorzien van LED lichten. Een leuke toevoeging aan de Robstep X1, is de Bluetooth audio, die eenvoudig en snel, verbinding maakt met je smartphone. Hierdoor kun je al rijdend, luisteren naar je favoriete liedjes.

 

Eigenschappen: 

  • Batterijcapaciteit: 7.0AH
  • Rijafstand: 25/30 KM
  • Maximale snelheid: 25KM/H
  • Nettogewicht: 17KG 
  • Oplaadtijd: 3 uur
  • Motorkracht: 300Wat